YEŞİL YAŞAMLA İLGİLİ TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ İÇİN...

Yeşil yaşam, hava ve toprak kirliliğine neden olmadan ormanları koruyarak, ekosistemi gözeterek, gezegenimizin azalan doğal kaynaklarının devamlılığını sağlayarak ve doğanın niteliklerini geliştirerek bilinçli şekilde sürdürülen bir hayat biçimini ifade eder.Bu yaşam tarzı sağlıklı bir dünyada sağlıklı nesiller büyütmek adına atılmış güçlü bir adımdır.

Anneler ve babalar burada yeşil yaşamla ve yeşil ürünlerle ilgili bilgiler bulabilirler..



6 Ağustos 2010 Cuma

GREEN LULLABY'DAN BENZERSİZ OYUNCAKLAR

 

Green Lullaby’nin tamamen geri dönüşümlü kartondan elde ettiği oyuncak ev tam bir rüya evi gibi, koridorda bir çay partisi var, sanki bulaşık makinesinde periler saklanıyor ve oturma odası Bratz’in gösteri merkezini andırıyor.
Tam bir oyuncak bebek evi, içeride yaşamak için neler vermezdim dedirtiyor görene...Miss Priss’in bebekleri hemen Green Lullaby’nin oyuncak evinde ve bebek beşiğinde yerlerini alıyorlar. Aşırı hafif kartondan imal edilmiş olan bu yeni taşınabilir oyuncaklar serisi sadece hafiflikleri ile değil demonte edilebilir olmaları ve ekolojik olmaları ile de ön plana çıkıyor. Üç katlı oyuncak ev oda dekorasyonu, retro desenli mobilyaları, lambaları ve modern çiçekli yer döşemesi ile tüm dekoratif unsurları üzerinde taşıyor. Beşik ise tam esiklerden kalma sallanan beşiklerden, kız çocuklarının istedikleri bebeklerini sallayarak uyutmalarına imkan tanıyor. Eksik olan tek şey bu evle ve beşikle oynamak için yeterli zaman! Haydi keşfe başlayın!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder