YEŞİL YAŞAMLA İLGİLİ TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ İÇİN...

Yeşil yaşam, hava ve toprak kirliliğine neden olmadan ormanları koruyarak, ekosistemi gözeterek, gezegenimizin azalan doğal kaynaklarının devamlılığını sağlayarak ve doğanın niteliklerini geliştirerek bilinçli şekilde sürdürülen bir hayat biçimini ifade eder.Bu yaşam tarzı sağlıklı bir dünyada sağlıklı nesiller büyütmek adına atılmış güçlü bir adımdır.

Anneler ve babalar burada yeşil yaşamla ve yeşil ürünlerle ilgili bilgiler bulabilirler..



4 Haziran 2010 Cuma

GREEN LULLABY' DAN YEPYENİ OYUN SERİSİ...

Tüm dünyada çok beğenilen ve annelerin tercihi olan Green Lullaby markalı ürünler artık Greengoods ile Türkiye'de...
Markanın ürettiği tüm ürünler eko-karton içeriklidir.Geri dönüşümlü malzemeden üretildiği gibi kendisi de %100 geri dönüşümlü yeşil ürünlerdir.Markanın en öne çıkan özelliklerinden biri de tüm ürünlerin de-monte olması ve  kolaylıkla kurulup sökülebilmesidir. Çocuklar kurulumu ve sökme işlerini kendi kendilerine bile yapabilirler.  Ürünler özel “yeşil” alev almaz ve non toksik koruyucu ile kaplanmıştır.Neme dayanıklı olup silinebilme özelliğine sahiptir.Islak bir bezle rahatlıkla temizleyebilirsiniz.Çok hafiftir.
Özellikle oyuncak ev ve oyuncak bebek beşiğinin yanısıra,saklama kutusu olarak kullanbileceğiz eko-karton üzerine oturulabilir, eğlenceli kutular;eko-karton masa ve banklar;bebeğinizin doğumu ile birlikte rahatlıkla kullanabileceğiniz 140 kg taşıma kapasitesi olan çok özel eko-karton gerçek beşikler gerçekten gözalıcı.
Oyuncak ev , tam bir oyuncak bebek evi... İçeride yaşamak için neler vermezdim dedirtiyor görene... Üç katlı oyuncak ev oda dekorasyonu, retro desenli mobilyaları, lambaları ve modern çiçekli yer döşemesi ile tüm dekoratif unsurları üzerinde taşıyor. Beşik ise tam eskilerden kalma sallanan beşiklerden...kız çocuklarının istedikleri bebeklerini sallayarak uyutmalarına imkan tanıyor. Eksik olan tek şey bu evle ve beşikle oynamak için yeterli zaman! Çocuklarınızın hayal dünyasını genişletecek, motor becerilerini arttıracak,yeşil bu ürünler için greengoods sitesinden alışveriş yapabilir, ürünlerin teknik özelliklerini öğrenebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Çok güzelmiş gerçekten, kesinlikle tercih edilmeli organik oyuncak çocukların gelişimi için çok önemli bu bilgiler

    YanıtlaSil